Warning: A non-numeric value encountered in /rewitalizacja_nowa/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Przedstawiamy Państwu efekt końcowy prac wykonanych na podwórku przy ul. Wrocławskiej w Miliczu. Zadanie zostało zrealizowane w ramach tzw. Małych Grantów i obejmowało ono utworzenie placu zabaw na podwórku gminnym (teren objęty rewitalizacją ). Wykonane zostały między innymi takie prace jak: korytowanie i równanie podłoża, naprawa starego ogrodzenia, zakup nowego ogrodzenia z siatki oraz panelowego wraz z furtką, zakup piasku plażowego, rozplantowanie piasku, zakup 1 elementu zabawowego oraz montaż. Dziękujemy firmie FreeKids s.c. A. Gąsiorek Z. Andruszewski z Trzęsowic koło Zawoni za podarowanie nam bujaka kubełkowego rybki, huśtawki wagowej i wahadłowej podwójnej oraz tablicy informacyjnej wraz z elementami niezbędnymi do montażu. Dziękujemy mieszkańcom za cierpliwość a przede wszystkim za wkład pracy, szczególnie Panu Wojtkowi Wojciechowski za koordynację zadania. Podziękowania należą się również Panu Tadeuszowi Gruchale za darmowy nadzór.